Nieuwsbrief December 2022

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 09:48

 Het is al weer een tijd geleden, maar zo aan het eind van het jaar is het weer tijd voor een nieuwsbrief.

 

 

Cursussen.

Om te beginnen heb ik afgelopen jaar verschillende cursussen gevolgd.

Sinds kort kun je genieten van een heerlijke hotstone massage. De hotstone massage is een heerlijke massage voor de koudere herfst en winter dag. De warme stenen geven het lichaam een aangename warmte die 3 tot 4 cm verder doordringt in het spierweefsel.

Al eerder dit jaar volgde ik de cursus Dorn therapie & Breuss massage. Dorn Therapie is een bijzondere methode waarmee op een relatief zachte manier een scheefstand in het bekken en de wervelkolom wordt gecorrigeerd. Bij de Breuss massage wordt het gebied rondom de wervelkolom gemasseerd met St. Janskruid olie. Op de website vind je meer informatie over deze behandelingen.

Ook voor komend jaar staan er weer mooie cursussen op de agenda!

 

Stempelkaart.

Sinds dit jaar werk ik niet meer met strippenkaarten maar met een stempelkaart. Na elke behandeling ontvang je een stempel. Na 6 stempels ontvang je 10% korting op je behandeling. Heb jij nog geen stempelkaart, vraag er dan gerust naar!

 

F.I.T sportbalsem.

Naast de producten van Zechsal heb ik vanaf november ook producten van F.I.T sportbalsem in huis. F.I.T. is een uniek product met een effectieve werking ter voorkoming (en herstel) van (sport)blessures, maar werkt ook zeer krachtig bij spierherstel na een intensieve inspanning. Tevens voorkomt F.I.T. daarbij onaangename ervaringen zoals spierpijn, stramme spieren en kramp.

  • F.I.T.sportbalsem crème 

De klassieke F.I.T.-tube met 100 ml F.I.T. Sportbalsem voor herstel en preventie van sportblessures

  • F.I.T sportbalsem persoonlijke applicator.

F.I.T. Sportbalsem Personal Applicator 75ml met innovatieve massageroller voor effectief aanbrengen van F.I.T. Sportbalsem.

 

Mocht je interesse hebben in 1 van de producten neem dan contact op met info@massagepraktijkmoed.nl

 

Openingstijden.

Naast de reguliere openingstijden op Maandag en Donderdag (van 9:30 – 17:00) komt daar vanaf januari een zaterdag bij. Ik zal niet elke zaterdag ochtend geopend zijn maar 1x in de maand. Mocht nu blijken dat dit een succes is wordt dit in de toekomst misschien meer. Voor de komende 3 maanden zijn dat de volgende zaterdagen: 28 Januari, 25 Februari en 25 maart. Je kan vanaf nu je afspraak inplannen via Afspraak maken, massagepraktijk Moed Epe.

 

Sisterssslove Christmas fair. 

Op zaterdag 10 december organiseert Sisterssslove een Christmas fair. Tussen 14:00 – 21:00 kun je hiervoor terecht bij de Tesseplekke in Veessen. De eerste 50 bezoekers ontvangen een mooie goodiebag. In deze goodiebag zit ook een mooie bon van Massagepraktijk Moed. 

Voor meer informatie over deze fair neem dan een kijkje op het Instagram account van Sisterssslove.

 

Tot zover de nieuwsbrief. Bij vragen en en/of opmerkingen kun je contact opnemen met info@massagepraktijkmoed.nl.

 

Mocht ik jou deze maand niet weer zien in de praktijk; Ik wens jou fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling!  Tot volgend jaar.

Annebeth 

Massagepraktijk Moed