Even Voorstellen

Over mij...

Ik ben Annebeth en woon samen met mijn man Zeno en 2 kinderen in Epe.

In 2018 ben ik gestart met de opleiding tot Sportmasseur bij Opleidingscentrum ’t Harde. Sinds mei 2019 mag ik mij officieel sportmasseur noemen. Begin 2020 ben ik vol passie gestart met mijn massagepraktijk: Massagepraktijk Moed.

 

Voorgeschiedenis: In 2010 ben ik afgestudeerd als apothekersassistent. Nadat ik een aantal jaren werkzaam ben geweest in verschillende apotheken stelde ik mijzelf steeds vaker de grote vraag: “Wil ik dit tot mijn pensioen doen?”
Het antwoord was: “NEE!, maar wat wordt het dan wel?” De jaren daarna volgden verschillende banen, van de apotheek naar de Horeca naar een winkel. Maar niks leek echt bij mij te passen.

 

Sport heeft me altijd geïnteresseerd. Niet alleen om zelf te doen, ook van het zien van veel sporten word ik blij. Jarenlang deed in aan (wedstrijd)zwemmen, daarnaast ook hardlopen en ik stapte regelmatig op de fiets.
Op dit moment kan ik in hardlopen nog steeds mijn energie kwijt.
Naast dat sport mij interesseert vind ik het menselijk lichaam ook interessant. Hoe werkt het lichaam? Hoe zit het in elkaar?

 

In 2018 kwam de opleiding tot sportmasseur op m’n pad. Dit was leuk, interessant, dit is wat ik zoek! Ik ben bezig met sport, het menselijk lichaam en ik kan mensen helpen.

Dit enthousiasme zette ik in 2020 om naar mijn eigen praktijk. Nog steeds werk ik vol passie als masseur. Regelmatig zal ik cursussen en opleidingen volgen om kennis op te doen.

Sinds mei 2023 ben ik erkend NGS masseur.

In Nederland mag iedereen zich masseur noemen. Om er zeker van te zijn dat je een masseur met de juiste kennis en vaardigheden bezoekt ga je naar een masseur met een geldige licentie van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Deze masseurs zijn te vinden op Vindeenmasseur.nl.

Lees hier meer over de NGS Masseur