-Uitgelicht- Zechsal (bad)kristallen

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 15:14

Zechsal (bad)kristallen bestaan uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De kristallen lossen uitstekend op in water en zitten in een afsluitbare pot met schroefdeksel.  Zechsal (bad)kristallen zijn bij Massagepraktijk Moed verkrijgbaar in 2 varianten.

  • Zechsal Voetenbad 750gr (goed voor 6 keer een voetenbad)
  • Zechsal Dobberbad 2kg (goed voor 4 dobberbaden of 16 voetenbadjes)

Zechsal Voetenbad 

 

De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voetenbad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. Heerlijk voor het slapen gaan!

Dosering en gebruik
Voor normaal onderhoud van uw magnesiumbalans, neem twee keer per week een voetenbad. Bij gezondheidsklachten bevelen wij aan om óm de dag een voetenbad te nemen, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan. Dosering: 125 gram op ca. 4 liter warm water. De aanbevolen temperatuur is 37 graden Celsius. Duur: minimaal 20 minuten, optimaal is een half uur.

Nb. niet geschikt voor elektrische voetenbaden (i.v.m. corrosieve eigenschappen van magnesium voor metalen onderdelen, zoals in een pompsysteem).

Zechsal Dobberbad

 

Een weldadig ligbad ter ontspanning en om de huid te verzorgen vraagt een dosering van een halve tot 1 kg. Dezelfde dosering wordt aanbevolen voor het onderhouden van uw magnesiumbalans. Na het bad zal uw huid aangenaam en soepel aanvoelen.

Dosering en gebruik
De aan te bevelen badtemperatuur is in alle gevallen 37 graden Celsius. De badtijd is minimaal 20 minuten, optimaal is 45 minuten. De frequentie is afhankelijk van uw persoonlijke behoefte.

Waarom Zechsal (voeten)badkristallen?

 

  • Effectieve magnesium opname via de voeten.
  • Totale ontspanning vlak voor het slapen gaan.
  • Zuivert de huid, ook bij schimmelproblemen
  • Effectief bij huidproblemen als psoriasis en eczeem

Heb je interesse in dit product, bestel hem dan via onderstaande link. 

Zechsal dobberbad 2kg

Zechsal voetenbad 750gr.