Afgeronde cursussen

Gepubliceerd op 22 oktober 2020 om 12:53

 De afgelopen periode heb ik 3 certificaten mogen toevoegen. Het was even wat rustiger met het inplannen van de massages. Er stonden namelijk 3 cursussen op het programma.

 

 

Wellnessmassage totaal.

In maart startte ik al met deze cursus, na 2 lesdagen werd vanwege de lockdown de cursus verplaats. Lang wachten wordt beloond en nu ruim een half jaar later mag ik de Wellnessmassage toevoegen aan  het ‘assortiment’. 

 

Klachtbehandeling Totaal.

Ook deze cursus liet langer op zich wachten dan gepland. Maar afgelopen zondag heb ik dan ook deze cursus mogen afronden.  De massage geeft aandacht aan specifieke spiergroepen. Zoals klachten in het nek/schoudergebied of de onderrug. De Massage is niet apart te boeken. Maar komt u bij mij in de praktijk voor een Sport- of ontspanningsmassage en blijkt dat u bepaalde  klachten heeft kan deze massage wordt toegepast.

 

Freehands Massage - Masseren zonder handen.

Afgelopen dinsdag heb ik ook deze 3 daagse cursus met succes mogen afronden. Masseren zonder handen is stevige lichaamsmassage die voller en vollediger voelt. Tijdens een massage van een uur wordt zowel voor- als achterzijde van het lichaam gemasseerd. Regelmatig verwerk ik deze technieken in een Sport- of ontspanningsmassage voor het gewenste effect.

 

Zie deze link voor meer informatie

Wellnessmassage totaal.

Freehands massage.

 

 

Een goede massage is maatwerk! Afhankelijk van de client, de omgeving, de masseur, de klachten en gevoelens.