Happy new year!

Gepubliceerd op 3 januari 2021 om 11:05

Laat ik beginnen met: De beste wensen voor 2021! Laten we er een mooi jaar van maken. Waarin ons leven minder wordt beïnvloed door corona. Waar we elkaar weer een hand en een omhelzing kunnen geven. Laten we vooral ook de positieve dingen mee nemen naar 2021 want die waren er zeker. Ondanks de corona, ondanks de 1,5 meter afstand, kwamen we vaak dichter bij elkaar. Deden we meer voor elkaar. Laten we in 2021 ook meer naar elkaar omkijken. Want SAMEN kunnen we er een mooi 2021 van maken.

2020.

Persoonlijk kende 2020 ook ups en downs. In Januari startte ik vol energie Massagepraktijk Moed. Niet wetend wat me te wachten stond. Vol spanning ontving ik de eerste cliënten. Super zenuwachtig was ik. Maar langzaamaan groeide het vertrouwen. En zag ik cliënten terug komen. YES! Dit gaat top. En toen….Corona, ik moest de praktijk 10 weken sluiten. De cursussen die ik gepland had werden doorgeschoven.  Toen ik de deuren weer mocht openen stand de zomer voor de deur. Snel alles weer oppakken en knallen! Na een paar weken werken stond de vakantie voor de deur. Even twijfelden we, maar besloten toch op vakantie te gaan. We genoten van een heerlijke vakantie in Zeeland.

Na de Zomer kon ik eindelijk starten met de cursussen waar ik zolang naar had uitgekeken. Naast de cursussen en het masseren kreeg ik de vraag of ik bij Sportcenter Bijsterbosch wilde komen masseren. Per Oktober vervang ik daar sindsdien met 2 dagdelen Willeke, die met zwangerschap verlof is. Alles liep lekker. Maar de corona sloeg weer toe. En weer moest de praktijk sluiten voor 5 weken.. We zitten op dit moment midden in de lockdown. En het is lastig. Ik mis het masseren. Ik mis jullie. Ik mis de voldoening  die het me geeft als iemand bij mij van de massagetafel stapt en zegt: “Dat voelt fijn!”

En nu…

2021 is inmiddels al een paar dagen oud. En ik heb eigenlijk geen idee wat het ons gaat brengen. Ik hoop heel erg dat de praktijk op 18 januari weer open kan. En dat ik weer lekker aan de slag kan. Dat ik jullie zere ruggen, gespannen schouders of nekklachten weer mag weg masseren, of iemand heerlijk mag laten ontspannen tijdens de massage. Ik kan niet wachten, en hoop jullie ook niet!

 

Tot die tijd probeer ik jullie via de Sociaal media kanalen op de hoogte te houden. En probeer ik regelmatig een blog te plaatsen. Heb je ideeën voor een volgende blog, Let me know. (in een reactie hieronder).

 

Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in 2020 hebben gehad. Ik hoop dat ik Jullie ook dit jaar weer zie voor een Sport-of ontspanningsmassage!

 

Liefs,

Annebeth

Massagepraktijk Moed

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.