-Uitgelicht- Producten

Gepubliceerd op 17 augustus 2020 om 10:00

Zoveel verschillende soorten massages. Zoveel verschillende soorten massageolies. In alle soorten, maten, geuren en kleuren. Het is er allemaal. En allemaal hebben ze hun eigen (uit)werking. Na een lange zoektocht heb ik ervoor gekozen om de onderstaande producten te gebruiken:

Ik heb gekozen voor Volatile massageolie. Ik vind de olie prettig werken. De massage-oliën van Volatile hebben allen dezelfde basis: 10% jojoba- en 90% amandelolie. Naast de neutrale basis olie beschikt Volatile over een mooi assortiment aan oliën met verschillende geuren en werkingen

  • Volatile massageolie neutraal

Deze basis olie bevat geen geur, geen kleurstoffen en is 100% natuurlijk. Hij is voedend en maakt de huid soepel en zacht. Doordat de olie makkelijk smeerbaar is vindt ik hem ideaal voor een stevige sportmassage. Tijdens een heerlijke ontspannende massage kan ik met deze olie ook goed uit de voeten. Deze olie gebruik ik dan ook als standaard olie.

 

Mocht uw voorkeur geven aan een olie met een specifieke geur dan heb ik op dit moment de volgende mogelijkheden:

 

  • Volatile massageolie belaste spieren.

Speciaal voor belaste spieren. Deze olie is speciaal voor een massage voor of na het sporten. De olie zorgt voor snel herstel van het spierweefsel na sporten. Het verlaagt de melkzuurvorming in de spieren bij sport en verbeterd de doorbloeding.

Ideaal voor een sportmassage na een stevige workout of om je voor te bereiden op je sport.

 

  • Roomspray

Een heerlijke spray om de massageruimte op te frissen. Een roomspray kan, afhankelijk van de geur, er voor zorgen dat u al in de juiste sfeer komt.

 

  • Volatile roomspray Summer time

Krachtige en levenslustige geur die doet denken aan een warme zomeravond. Met o.a. palmarosa, mandarijn, citroen, bergamot en salie. Een 100% natuurlijke luchtverfrisser. zonder drijfgas!

In combinatie met de Volatile massageolie Palm Beach gebruik ik deze tijdens de zomeractie September. Voor een ultieme ontspanningsbeleving tijdens deze massage.

 

  • Volatile volair Fresh spray

Een mengsel van etherische oliën (in combinatie met alcohol) met een sterk zuiverende en reinigende werking. Goed om in ruimtes te verdampen voor een gezonde atmosfeer. Het geeft de ruimte een heerlijke frisse geur.

 

Bron.

https://volatile.nl/