Masseren doen we samen.

Gepubliceerd op 22 april 2021 om 11:14

Massagepraktijk Moed doet mee aan de landelijke #masserendoenwesamen campagne! 

Net als alle contactberoepen zijn ook massagepraktijken hard geraakt door COVID-19 en de lockdowns die hier het gevolg van zijn/waren. Als behandelaar of masseur wil ik graag mensen helpen. Het was dan ook extra moeilijk dat ik mijn vaste klanten niet heb kunnen helpen in tijden dat het juist zo hard nodig was.

Het afgelopen jaar heeft laten zien dat de gezondheidsvoordelen van een massage nog niet bekend genoeg zijn bij iedereen. Daarom heb ik mij aangemeld voor de campagne #masserendoenwesamen! Het doel van deze campagne is om massages in een positief daglicht te zetten en ervoor te zorgen dat de voordelen van een massage onder heel Nederland bekend worden!

Samen met masseurs uit heel Nederland gaan we mei omtoveren tot een massagemaand. Elke week geef ik een gratis massage aan iemand die dat zó nodig heeft. Hierbij heb ik jullie hulp nodig!  Via Facebook en Instgram kun je van 3 t/m 28 Mei mensen nomineren voor een gratis massage.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.