Update COVID-19 in de praktijk

Gepubliceerd op 5 oktober 2020 om 14:55

Update coronaprotocol. Er geldt op dit moment een dringend advies om een mondkapje te dragen. Ik werk op dit moment zonder mondkapje. Mocht u het prettig vinden, dan draag ik op uw verzoek een mondkapje. Ik vraag u, uw eigen meegebracht mondkapje te dragen.

 

 

Daarnaast vraag u ik bij binnenkomst om een Corona check formulier in te vullen, dat ondertekend kan worden. Hiermee geeft u  toestemming aan de GGD om de gegevens te mogen gebruiken voor bron- en contactonderzoek. Na 14 dagen wordt het formulier vernietigd.

 

Onderstaande regels blijven ongewijzigd:


* Massage alleen op afspraak.
* Heeft u klachten (of een huisgenoot met klachten) dan is het NIET mogelijk om een afspraak te maken. (zie poster voor welke klachten)
* We ontsmetten onze handen.
* We houden, waar mogelijk, 1,5 meter afstand.
* U komt alleen naar de afspraak.
* U kunt géén gebruik maken van het toilet.

Wat betekent dit voor mij:
* Alles wordt ontsmet na elke klant.
* Ook ik ontsmet mijn handen en materialen regelmatig
* We houden, waar mogelijk, 1.5 meter afstand.
* Bij klachten van mijn kant zal de praktijk, tijdelijk, worden gesloten.

Ik hoop dat we samen langzaam het 'normale' leven weer op kunnen pakken. En tot die tijd vraag ik om uw begrip voor de bovengenoemde aanpassingen.
Want alleen samen krijgen we corona onder controle!
Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen.

Hopelijk tot snel!