Nieuwsbrief Mei 2021

Gepubliceerd op 3 mei 2021 om 12:12

Het is alweer Mei, en Meimaand is massagemaand. Wat inhoudt dat er een leuke actie aan komen. Verderop in deze nieuwsbrief meer daar over.

 

Nieuwe massages.

  • Hoofdpijnmassage

Veel mensen hebben een vorm van hoofdpijn. Dit kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld stress, spanning of een onregelmatig leven. Dit kan resulteren in o.a. spanningshoofdpijn, migraine, medicatie afhankelijke hoofdpijn. De hoofdpijnmassage zorgt voor rust in het hoofd, gezicht- en schoudergebied en helpt de eventuele hoofdpijnklachten te verminderen.

  • Nek-schoudermassage

Heb jij last van je schouders en nek? Dan is deze nek- schouder massage zeer geschikt. Tijdens deze massage maken we het gebied van de nek en schouders weer los en soepel.

  • Sport- ontspanningsmassage

Wil jij genieten van een ontspanningsmassage? Maar dat klachten wat steviger worden aangepakt? kies dan voor de combinatie van een sport- en ontspanningsmassage. Je kunt heerlijk ontspannen terwijl klachten steviger worden aangepakt. Tijdens deze massage van 60 minuten wordt de volledige achterzijde van het lichaam gemasseerd

Wil jij 1 van deze massage boeken, dat kan via: Afspraak maken, massagepraktijk Moed Epe

 

Moederdag.

Het is alweer bij moederdag. Ben jij nog haastig opzoek naar een cadeau voor haar? Denk dan eens aan een massagebon. Zo kan je moeder even heerlijk ontspannen. Naast een massagebon zijn er nog meer mogelijkheden. Neem hiervoor een kijkje op de website.

Moederdag 2021 (massagepraktijkmoed.nl)

 

Reviews.

Heb jij een massage gehad bij Massagepraktijk Moed. Dan ben ik erg benieuwd naar jouw ervaring. Zou jij via onderstaande link een review willen vullen?  https://g.page/massagepraktijk-moed/review?gm.

 

Masseren doen we samen.

Massagepraktijk Moed doet mee aan de landelijke #masserendoenwesamen campagne! Net als alle contactberoepen zijn ook massagepraktijken hard geraakt door COVID-19 en de lockdowns die hier het gevolg van zijn/waren. Als masseur wil ik graag mensen helpen. Het was dan ook extra moeilijk dat ik mijn vaste klanten niet heb kunnen helpen in tijden dat het juist zo hard nodig was.

Het afgelopen jaar heeft laten zien dat de gezondheidsvoordelen van een massage nog niet bekend genoeg zijn bij iedereen. Daarom heb ik mij aangemeld voor de campagne #masserendoenwesamen! Het doel van deze campagne is om massages in een positief daglicht te zetten en ervoor te zorgen dat de voordelen van een massage onder heel Nederland bekend worden!

Samen met masseurs uit heel Nederland gaan we mei omtoveren tot een massagemaand. Elke week geef ik een gratis massage aan iemand die dat zó nodig heeft. Hierbij heb ik jullie hulp nodig!  Via Facebook en Instagram kun je van 3 t/m 28 Mei mensen nomineren voor een gratis massage. Elke vrijdag zal ik dan de winnaar bekend maken.

Facebook en Instagram.

Volg jij me al via Fb en/of IG? Via de sociale media kun je op de hoogte blijven van acties, weetjes en verdere informatie van Massagepraktijk moed.

Facebook:  (1) Massagepraktijk Moed | Facebook

Instagram: Massagepraktijk Moed (@massagepraktijk_moed) • Instagram-foto's en -video's

***

Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief. Ik hoop jou in de toekomst (weer) te zien in mijn praktijk. Meer informatie over prijzen en behandelingen vind je op mijn website www.massagepraktijkmoed.nl. Voor vragen en/of opmerkingen kunt je contact opnemen met info@massagepraktijkmoed.nl

 

Liefs,

Annebeth

Massagepraktijk Moed

0657575972

www.massagepraktijkmoed.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.